In verband met de drukte raden we aan om een ticket te reserveren
Tickets reserveren | Corona maatregelen

Veelgestelde vragen

Tarieven en openingstijden
Klik hier voor tarieven en openingstijden.

Corona maatregelen
Om het bezoek voor iedereen veilig te laten verlopen, hebben we de nodige maatregelen getroffen. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over je museumbezoek ten tijde van corona.

Honden
Honden zijn (aangelijnd) van harte welkom in ons museum.

Adres
Herinneringscentrum Kamp Westerbork
Oosthalen 8 9414 TG Hooghalen
0593 - 592600 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe bereik ik het Herinneringscentrum?
Klik hier voor informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.

Rolstoelen
Herinneringscentrum Kamp Westerbork beschikt over rolstoelen voor gebruik in het museum.

Museumcafé
Ons museumcafé is momenteel beperkt geopend. Je bent van harte welkom voor warme en koude dranken en snacks to go.

Museumwinkel
Onze museumwinkel is geopend. Er is voldoende ruimte in de winkel om rustig te kijken en te kiezen uit onze selectie aan boeken.

Gevonden voorwerpen
Ben je iets kwijtgeraakt in het museum? Vraag het aan de receptie, misschien hebben zij het gevonden.

Fotograferen en filmen
Fotograferen zonder flits en zonder statief is in de vaste expositie en het kampterrein toegestaan. Zorg er wel voor dat je andere bezoekers niet hindert. In de wisselexpositie is het niet toegestaan om te fotograferen. Foto’s en filmopnamen mogen alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. We stellen het op prijs als je je foto’s met ons wilt delen op social media!

Fotograferen of filmen voor commercieel gebruik
Wil je filmen of fotograferen voor professioneel of commercieel gebruik? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Drones
Filmen met een drone op het kampterrein is vanwege de aanwezigheid van telescopen niet toegestaan. Een enkele keer maakt Astron hier een uitzondering op. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Journalisten, bloggers en vloggers
Ben je journalist of blogger en wil je fotograferen of filmen op het kampterrein of in het Herinneringscentrum? Neem contact op met onze afdeling pr&communicatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  • European Heritage Label
  • Unesco

Bezoek Kamp Westerbork

Hoe bereik je Herinneringscentrum Kamp Westerbork? Klik hier voor meer informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.

Logo van Herinneringscentrum Kamp Westerbork