Vooraf reserveren is noodzakelijk in verband met de maximum capaciteit van ons museum.
Tickets reserveren | Corona maatregelen

 • Plan je bezoek - header

Corona maatregelen

Van harte welkom in ons museum! Om het bezoek voor iedereen veilig te laten verlopen, hebben we de nodige maatregelen getroffen. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over je museumbezoek ten tijde van corona.

Ons museum is geopend.

Onze medewerkers zullen er alles aan doen om jouw museumbezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Zij zullen specifiek toezien op de naleving van de veiligheidsvoorschriften. Volg daarom altijd hun aanwijzingen en de aanwijzingen op de bordjes in het museum op.

Voor vragen kun je uiteraard terecht bij onze collega’s in het museum of via 0593 59 26 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het bezoek

 1. Blijf thuis bij klachten. Online gekochte tickets kunnen niet worden gerestitueerd maar wel kosteloos omgeboekt naar een andere dag.
 2. Het museum is dagelijks geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden.
 3. Vanaf 26 juni is vooraf reserveren niet meer verplicht. We hanteren wel een maximumcapaciteit. Wanneer u reserveert bent u zeker van uw ticket. Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk.
 4. Heeft u vertraging? Neem dan contact op met ons; 0593-592600.

Tijdens het bezoek

 1. Kom op tijd. Buiten het gereserveerde tijdslot is het helaas niet mogelijk het museum te bezoeken in verband met de beperkte capaciteit.
 2. Het tijdsblok op het ticket geldt voor het museum. Het kampterrein is vrij toegankelijk.
 3. In ons gehele museum, zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing. Houd dus 1,5 meter afstand tot anderen buiten uw eigen huishouden.
 4. Het museumcafé, de boekenwinkel en sanitaire voorzieningen zijn alleen toegankelijk voor ticket-houders.
 5. De bus rijdt helaas niet. Het kampterrein (op 2,7 km afstand van het museum) is te voet of per fiets te bereiken. Museumbezoekers kunnen indien nodig rolstoelen lenen bij de receptie.

HieralleenPinnen Kassasticker webhop 278x158

 • European Heritage Label
 • Unesco

Bezoek Kamp Westerbork

Klik hier voor meer informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.
Logo van Herinneringscentrum Kamp Westerbork