Rondleidingen

Het verhaal van kamp Westerbork verteld op de plek zelf. Dat vormt de kern van de rondleiding, die voert langs sporen, reconstructies en monumenten. De start van de rondleiding is bij de slagboom op het kampterrein.

Op dit moment zijn er vanwege de winterperiode geen dagelijkse rondleidingen over het kampterrein. Tijdens de kerstvakantie worden elke dag om 12.00 en 14.00 uur wel rondleidingen gehouden. Met uitzondering van 25, 26 en 31 december en 1 januari. De rondleidingen starten bij de slagboom op het kampterrein en zijn gratis.

Op zaterdag 30 maart 2019 beginnen de dagelijkse rondleidingen weer.

Ook is het mogelijk om als groep een arrangement met een rondleiding te boeken. Neem hiervoor contact op via info@kampwesterbork.nl.

Vervoer
Het kampterrein ligt op 3 kilometer afstand van het Herinneringscentrum. In verband met een storingsvrije zone kunt u niet met uw eigen auto doorrijden. Het kampterrein is te bereiken te voet of met de pendelbus, die elke twintig minuten rijdt. Toegang tot de pendelbus is bij de entreeprijs van het museum inbegrepen. Losse tickets zijn bij de buschauffeur te verkrijgen.
 

Terug naar overzicht