Belangrijk nieuws omtrent het Coronavirus. We willen u graag wijzen op onze recente nieuwsberichten.
Heropening museum | Reserveer hier uw tickets

  • Museum
Deuren Herinneringscentrum open vanaf maandag 1 juni

“Ontzettend blij zijn we dat we onze deuren weer kunnen openen. In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om het museum zo in te richten dat we bezoekers veilig kunnen ontvangen. We zien er enorm naar uit dat er weer bezoekers in ons museum zijn”, zegt Gerdien Verschoor, directeur van het Herinneringscentrum.  

Verkoop tickets start maandag 25 mei!
Om de bezoekersaantallen in goede banen te leiden, moet iedere bezoeker vooraf tickets kopen. Reserveer hier uw tickets

Werken met tijdsloten
Het Herinneringscentrum gaat werken met tijdssloten. “Op die manier zorgen we dat we voldoen aan de landelijke normen voor museumbezoek. Mensen kunnen in alle rust en met voldoende afstand kennis maken met onze collectie en verhalen. We nodigen iedereen van harte uit om ons te komen bezoeken”, aldus de directeur.

Tijdelijke tentoonstelling verlengd

Het verdriet van de bevrijding is de naam van de tijdelijke tentoonstelling die vanaf 15 februari te zien is in het Herinneringscentrum. De tentoonstelling is speciaal gemaakt in het jaar dat stil wordt gestaan bij 75 jaar vrijheid. Het Herinneringscentrum heeft besloten de tentoonstelling te verlengen tot
3 januari 2021om zo meer mensen in de gelegenheid te stellen de tentoonstelling te bezoeken.

Houd deze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

  • European Heritage Label
  • Unesco

Bezoek Kamp Westerbork

Hoe bereik je Herinneringscentrum Kamp Westerbork? Klik hier voor meer informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.

Logo van Herinneringscentrum Kamp Westerbork