• Museum

Rondleidingen in de kerstvakantie

Activiteitkampterreinrondleidingwesterbork
Rondleidingen in de kerstvakantie

Het verhaal van kamp Westerbork verteld op de plek zelf. Dat vormt de kern van de rondleiding, die voert langs sporen, reconstructies en monumenten. De start van de rondleiding is bij de slagboom op het kampterrein. In de kerstvakantie worden dagelijks om 12.00 en 14.00 uur rondleidingen gehouden over het kampterrein.

Let op: het Herinneringscentrum is gesloten op 25 december, 31 december en 1 januari. Dan zijn er ook geen rondleidingen. Op 26 december zijn er geen rondleidingen, het museum is dan wel geopend.

Vervoer
Het kampterrein ligt op 3 kilometer afstand van het Herinneringscentrum. In verband met een storingsvrije zone kunt u niet met uw eigen auto doorrijden. Het kampterrein is te bereiken te voet of met de pendelbus, die elke twintig minuten rijdt. Toegang tot de pendelbus is bij de entreeprijs van het museum inbegrepen. Losse tickets zijn bij de buschauffeur te verkrijgen.

  • European Heritage Label
  • Unesco

Bezoek Kamp Westerbork

Hoe bereik je Herinneringscentrum Kamp Westerbork? Klik hier voor meer informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.

Logo van Herinneringscentrum Kamp Westerbork