• Museum

Praktische informatie

Tarieven en openingstijden
Klik hier voor tarieven en openingstijden.

Honden
Aangelijnde honden zijn toegestaan in het museum en op het kampterrein.

Adres 
Herinneringscentrum Kamp Westerbork 
Oosthalen 8 9414 TG Hooghalen 
0593 - 592600 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe bereik je het Herinneringscentrum?
Klik hier voor informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.

Rolstoelen
Herinneringscentrum Kamp Westerbork beschikt over rolstoelen voor gebruik in het museum.

Museumcafé
Een kopje koffie of even rustig lunchen? In het museumcafé kun je terecht voor warme en koude dranken, gebak, broodjes en soep. Het museumcafé heeft een terras dat uitkijkt op het bos en de beeldentuin.

Museumwinkel
Het Herinneringscentrum beschikt over een museumwinkel met een uitgebreid assortiment boeken. Bestellingen zijn ook online te doen.

Gevonden voorwerpen
Ben je iets kwijtgeraakt in het museum? Vraag het aan de receptie, misschien hebben zij het gevonden.

Fotograferen en filmen
Fotograferen zonder flits en zonder statief is in de vaste expositie en het kampterrein toegestaan. Zorg er wel voor dat je andere bezoekers niet hindert. In de wisselexpositie is het niet toegestaan om te fotograferen. Foto’s en filmopnamen mogen alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

We stellen het op prijs als je je foto’s met ons wilt delen op social media!
Instagram
Facebook
Twitter

Fotograferen of filmen voor commercieel gebruik
Wil je filmen of fotograferen voor professioneel of commercieel gebruik? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Drones
Filmen met een drone op het kampterrein is vanwege de aanwezigheid van telescopen niet toegestaan. Een enkele keer maakt Astron hier een uitzondering op. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Journalisten, bloggers en vloggers
Ben je journalist of blogger en wil je fotograferen of filmen op het kampterrein of in het Herinneringscentrum?  Neem contact op met onze afdeling pr&communicatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • European Heritage Label
  • Unesco

Bezoek Kamp Westerbork

Hoe bereik je Herinneringscentrum Kamp Westerbork? Klik hier voor meer informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.

Logo van Herinneringscentrum Kamp Westerbork