Helaas is ons museum momenteel gesloten
Laatste nieuws | Corona maatregelen

  • De stichting - header

Museum gesloten tot tenminste 9 juni

maandag, 14 december 2020
Museum gesloten tot tenminste 9 juni

Tot tenminste 9 juni zijn aangescherpte coronamaatregelen van kracht. In deze periode is het helaas niet mogelijk om het museum van Kamp Westerbork te bezoeken. Heeft u tickets voor deze periode, dan ontvangt u een mail met de mogelijkheden. Het kampterrein blijft per fiets of te voet bereikbaar, de pendelbus rijdt niet. Kies hiervoor de met blauw en groen gemarkeerde wandelpaden en vermijd de asfaltweg. 

Tickets voor het museum

Reeds geboekte tickets voor de periode 15 december 2020 tot en met 9 juni zijn eenvoudig om te boeken naar een andere datum (tot 31 december 2021) via de website. U kunt uw tickets ook nog na de geboekte datum omboeken. Zolang deze niet gescand zijn blijven ze geldig. Hiermee steunt u automatisch het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in deze periode. 

Weet u nog niet wanneer u naar het museum wilt komen, dan is het ook mogelijk het ticket te behouden voor een nader te bepalen moment, hiervoor mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u het aankoopbedrag aan ons doneren of heeft u overige vragen over uw ticket, dan kunt u ons bellen of mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze medewerkers doen hun best om uw verzoek zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Gezien het aantal verkochte tickets kan een reactie iets langer duren dan u van ons gewend bent. We vragen hiervoor om uw geduld en hopen op uw begrip.

  • European Heritage Label
  • Unesco

Bezoek Kamp Westerbork

Klik hier voor meer informatie over vervoersmogelijkheden en de bereikbaarheid.
Logo van Herinneringscentrum Kamp Westerbork